top of page

DAG SINTERKLAASJE - STOEIEND DE WEEK DOOR

Dag Sinterklaasje... Aan alles komt een einde en zo ook aan een week gevuld met het eten van pepernoten, speculaas en kruidnoten en natuurlijk het uitpakken van cadeautjes. Schoor van het zingen van Sinterklaasliedjes kwamen de welpen weer samen. Er stond een drukke week op de planning!

Er moest deze week hard gewerkt worden. Op donderdag pitchten Inez en Jessie het advies voor Antes voor. Omdat er best wat struggles waren de afgelopen tijd, was dit best spannend, maar wat bleek: de docenten waren positief verrast en hebben ons complimenten gegeven over hoe we het concept in elkaar hebben gevlochten! Met goede moed gingen Melissa, Inez en Jessie die middag dan ook gelijk aan de slag met het verslag voor Antes. Het editten van de innovatieopdracht werd uitgevoerd door Femke.

Terwijl het verslag maken van Antes vrijwel vanzelf ging, was dit bij het editten minder het geval... en dat is nogal zacht uitgedrukt. Nadat Femke heel de film af had, was er een groot probleem: de PC waar ze het op maakte bleek een andere versie te hebben dan de andere PC's, waardoor het bestand niet geopend kon worden. Na heel wat proberen, scheldwoorden, angstkreten en momenten waar we het bijna opgaven, is het dan toch gelukt om het bestand zodanig te maken dat het wƩl geopend kon worden op andere computers. Zo zie je maar: bijna niks gaat zonder slag of stoot...

Liefs,

STOEI PR


Recente berichten
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page