top of page

SNEEUWVRIJ?! - STOEI JEZELF DE MAANDAG DOOR

Nieuwe ronde nieuwe kansen! Na een periode over wetgeving, regels en lobby'en is het tijd voor een nieuwe opdrachtgever. Deze, en tevens onze laatste, periode gaan wij aan de slag voor ...tromgeroffel... Het Trimbos Instituut!

Het Trimbos Instituut houdt zich met van alles bezig rondom de gezondheid van de maatschappij. Wij krijgen een aardig lastig vraagstuk voorgeschoteld: we moeten namelijk een concept verzinnen waarbij jongeren tussen de 18 en 25 jaar gaan stoppen met roken. Lastig? Zeker! Interessant? Nog zekerder! Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in en zijn benieuwd wat we gaan bedenken!

Daarbij kregen we vandaag een interessant gastcollege over hoe de hersenen precies werken. Buiten sneeuwde het gigantisch en er was zelfs code oranje voorspeld, maar binnen ging het gewoon door! We zijn tenslotte niet van suiker. Toch kregen we om 12 uur het verlossende bericht dat iedereen het gebouw uit moest omdat het anders te gevaarlijk werd met het naar huis gaan. JEEEJ! SNEEUWVRIJ! We love the winter! You too?

Liefs,

STOEI PR


Recente berichten
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page