top of page

O MY, WHAT A MONDAY! | STOEI JEZELF DE MAANDAG DOOR

Wow, wow, wow! De titel van de blog zegt het al. Wat een maandag! Morgen staat (hopelijk) het laatste tentamen voor de deur. En daar vliegen wat zweetdruppels over de studieboeken...

OkĆ©, okĆ©. Niet letterlijk natuurlijk! Maar wat was het een maandag. Een echte maandag om onszelf door heen te stoeien. We zaten allemaal hard te blokken voor het lastige, (hopelijk) laatste tentamen. En wat een pittig onderwerp ook. Politiek en gedragsverandering/beĆÆnvloeding. Best interessant, jawel, maar lastig. Het betreft een open boek tentamen. Dan denk je misschien: piece of cake! Maar no way, misschien is het nog wel lastiger dan een 'normaal' tentamen. En om het dan maar nog niet te hebben over het aantal boeken en het aantal A4'tjes dat we hebben geprint om mee te nemen... (Sorry moeder natuur).

Wel kregen we gelukkig de organisatie al te weten waarover het tentamen gaat, namelijk: TabakNee. Best interessant! Wist je bijvoorbeeld dat de tabakslobby eigenlijk best een geniepige wereld is? Een kijkje nemen op de website is het wel waard.

Nou... Wij gaan snel nog even de laatste dingetjes voorbereiden voor morgen. Jullie horen wel hoe het is gegaan! Donderdag krijgen we namelijk de cijfers al terug, spannend!

Hoe is jullie maandag verlopen? Ook zo met bepaald werk gestoeid?

Voor nu nog een fijne avond en pak je rust!

Veel liefs,

STOEI PR x


Recente berichten
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page