top of page

WORK WORK WORK | STOEI JEZELF DE MAANDAG DOOR

Dit was een typische maandag! Dat weer van vandaag... Dat was me toch een tegenvaller. En vooral toen ik mijn heerlijke, warme nestje moest vervangen door de regen!

Als verzopen welpjes kwamen we aan op school. We trapten de week af met een theorie college van onze docent Bas Los. Een docent die het ons wel moeilijk weet te maken! Nee, hoor. Grapje. Maar een pittig onderwerp blijft het wel. De les van vandaag stond in teken van politieke framing. Ooit wel eens van gehoord? Wij kunnen jullie er nu van alles over vertellen. ;)

Na de theorieles hoefden we gelukkig nog niet de regen te trotseren, maar zijn we hard aan de slag gegaan aan de voorbereiding voor onze masterclass die wij morgen zullen geven. De masterclass moest gaan over een Haagse Lobby. Om het dicht bij ons zelf te houden, hebben wij ons verdiept in de Panda-lobby, super interessant! Een echte aanrader om deze korte documentaire eens te bekijken op NPO. Een machtsspelletje van China over pandaberen... Klinkt dat niet frappant?

Nadat we de masterclass voorbereid hadden, mochten we de kou en de regen weer in. Maaarrrrrr: wel lekker naar huis! Nog even onze slag slaan op Cyber Monday, uhhhh... de presentatie oefenen bedoel ik.

Ons staat staat een drukke week te wachten met donderdag een bezoek aan de Tweede Kamer. In de volgende blog zal dit uitgebreid aan bod komen. :)

En lieve allemaal, laat je deze week niet van de wijs brengen door het slechte weer! Winterjas aan, sjaal aan, paraplu omhoog and go!

Liefs,

STOEI PR x


Recente berichten
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page